"Все простіше, ніж здається": Гурт Уляна Дель Рей випустив новий альбом

"Все простіше, ніж здається": Гурт Уляна Дель Рей випустив новий альбом

Поп-панк гурт Уляна Дель Рей презентував свій новий альбом "Все простіше, ніж здається". Альбом, що складається з 8 треків, став своєрідним протестом проти зайвої драматизації життя. За словами вокаліста Колі Капішона, мета альбому — повернути слухачів до простих і справжніх емоцій.

"Це 8 треків, які повернуть вас до простоти і справжніх емоцій. Слухайте та переконайтесь самі! Іноді справді все простіше, ніж здається", — зазначив Коля Капішон в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Серед пісень альбому є перший фіт гурту з відомим львівським репером Polamav, а також кавер на пісню львівських поп-панк легенд Loozer "Моя собака". 

Уляна Дель Рей також анонсували свій великий світовий тур, який стартує в листопаді і охопить шість українських міст: Вінницю, Тернопіль, Київ, Рівне, Дніпро та Львів.

Фото: Пресслужба гурту Уляна Дель Рей 

"Альбом "Все простіше, ніж здається" — це наш музичний протест проти зайвої драматизації життя. "8 треків, які повернуть вас до простоти і справжніх емоцій. Слухайте та переконайтесь самі! Іноді справді все простіше, ніж здається". До речі, цей текст нам написав чат GPT. Мені здається, вийшло досить вдало. Нє? Досить, досить прикольно!? Так, в цьому альбомі — хочеться про нього декілька слів — буде і перший фіт в історії гурту. Ми записали його з відомим львівським хіп-хоп-реп-артистом Polamav. Будуть і наші класичні пісні в такому характерному для нас поп-панку, додали трохи лірики в пісні "Дрогобич вдень і вночі". Є пісня кавер на один із відомих львівських легенд поп-панку на групу Loozer з піснею "Моя собака". Короче, багато всього класного — експериментуємо, сподіваємося, що вам сподобається. Також хочемо анонсувати наш великий світовий тур, який складається з шести українських міст — буде в кінці листопада і до середини грудня. Відвідаємо Вінницю, Тернопіль, Київ, Рівне, Дніпро і завершимо першу частину туру великим концертом у Львові. Бажаємо вам насолодитися нашим новим альбомом, відвідати концерти",  — розповів вокаліст гурту Уляна Дель Рей Коля Капішон в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у травні гурт "Уляна Дель Рей" випустив трек "Лавки".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.