Про сонцеподібну жінку: Проєкт Shopping Hour випустив сингл і кліп "Кави чорні, турки срібні"

Про сонцеподібну жінку: Проєкт Shopping Hour випустив сингл і кліп "Кави чорні, турки срібні"

Проєкт Shopping Hour випустив нову пісню "Кави чорні, турки срібні" — історію про жінку, в якій кожен знайде свої відтінки образів: сильну і ніжну, грайливу і загадкову. Слова до композиції написала поетка Олена Гусейнова.

"Пісня "Кави чорні, турки срібні" про сонцеподібну жінку, яка є одночасно і сильною, і самодостатньою, тендітною, грайливою, розумною, загадковою. Але, звісно, в тексті Олени Гусейнової кожен почує щось своє: жінки своє, чоловіки своє", — поділилася продюсерка та композиторка проєкту Shopping Hour Таня Ша в ефірі Радіо Промінь, додавши, що текст зберігся в нотатках понад років сім, чекаючи на своє музичне втілення.

Фото: Фейсбук-сторінка Tanya Sha 

"Пісня "Кави чорні, турки срібні" про сонцеподібну жінку, яка є одночасно і сильною, і самодостатньою, тендітною, грайливою, розумною, загадковою. Але, звісно, в тексті Олени Гусейнової кожен почує щось своє: жінки своє, чоловіки своє. Колись давно я попросила Олену написати про протуберанець. І вийшов ось такий вірш. Років сім він зберігався в нотатках і одного дня за кілька годин перетворився на ту композицію, яку ви почуєте. Я дуже вдячна команді, яка долучилася до роботи над цією піснею: співачці Олені Львові, басисту Івану Литвинову, Дмитру Войтеху, який і співав, і грав yf саксофоні, і, звісно, звукорежисеру студії "Кофеїн" Андрію Макаренку. Вірю, що цей трек зробить нашу і вашу осінь світлішою, теплішою, ароматнішою", — розповіла продюсерка та композиторка проєкту Shopping Hour Таня Ша в ефірі Радіо Промінь. 

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.