Історія мого дому
Історія мого дому

Зруйновані війною будинки українців та їх відновлення.

Від будівництва до моменту вторгнення. Про незламність українців, які вирішили відновити свій дім, не чекаючи закінчення війни. Як їм це вдалося і хто допоміг – почуєте у програмі.

Передачі з архіву Українського радіо

Як Надії Тимофіївні Баклановій з села Правдине вдалося відновити дах, вікна і стіни в своєму домі? Хто допомагає Білозерській військовій адміністрації Херсонського району, що знаходиться неподалік лінії фронту, відбудовувати понівечені та зруйновані будинки? Розповідає начальник військової адміністрації Ігор Миколайович Острівний.

Як Тетяні Литвиненко з Новоселівки вдалося відбудувати літню кухню і чому відновлення її будинку поки залишається недосяжною мрією?

Перспективи відбудови будинку і будівництво тимчасового житла для Олексія та його родини з Новоселівки, що в Чернігівській області. Хто і чому допомагає чоловікові, та як завдяки знанням історії рідного краю він врятував дружину та сина в перші дні війни.

Відбудова і ремонт у будинку Сергія Петровича Тафтая по вулиці Шевченка, 6 у селі Українка, що на Миколаївщині.

Ремонт двокімнатної квартири Оксани‭‭ ‬Скрябікової у Запоріжжі після влучання російської ракети.

Третину життя Антоніна Борисенко з чоловіком збирали кошти та будували будинок, який за мить спалив російський снаряд. В який спосіб зараз пенсіонери відбудовують свій будинок у селі Новоселівка, що на Чернігівщині?

Відновлення зруйнованого росіянами будинку пенсіонерки Марії Петрівни Вінник з Миколаївської області. Жінка пережила обстріли, бомбардування села Українка та знищення власного дому. Хто допоміг пенсіонерці з інвалідністю відбудувати оселю та скільки довелося витрати власних заощаджень?

Знищення та тернистий шлях відбудови двох будинків Андрія Щербатого та його мами у селі Старий Білоус, що на Чернігівщині. Якими матеріалами допомогла громада? З якими проблемами зіштовхнувся чоловік під час оформлення фінансової допомоги від держави? Також про ситуацію з відбудовою у Новобілоуській громаді — сільський голова Дмитро Федоров.

Історія відновлення квартири Станіслава Михайловича Коляди з Запоріжжя.

Відбудова родинного маєтку сім'ї Волошиних у селі Новий Білоус, що на Чернігівщині. Трагічна історія Марини, яка втратила чоловіка і будинок. Відновити своє життя жінці допомогли друзі, волонтери і сільрада.