Львівське тріо Botashe видало дебютний альбом "Лінза"

Львівське тріо Botashe видало дебютний альбом "Лінза"

Львівське тріо Botashe видало дебютний альбом "Лінза", що складається з семи треків, включаючи колаборацію з репером ХАСом. Альбом, над яким гурт працював інтенсивно протягом двох місяців, став відображенням глибоких роздумів і переживань учасників гурту. "Лінза" пропонує слухачам зануритися у творчість Botashe, відкриваючи широкий спектр емоцій та думок.


 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Botashe

"Ідея написання альбому зріла у нас вже більше року, та відправною точкою став грудень. Ми кинули собі, здавалося, мало реальний виклик написати альбом за два місяці. Розпочали роботу над піснями наприкінці минулого року і станом на початок лютого був написаний уже весь матеріал. Частково ми фільмували процес створення альбому, щоб зафіксувати яскраві спогади на відео. Тому демо-версія пісень та процес написання текстів можна буде побачити в блозі, який ми розмістимо на нашому YouTube каналі. Цей альбом нам довелось писати в найкоротші терміни, та попри це він вийшов потужним і якісним. Ми настільки занурились у процес, що не помітили, як пролетіли два місяці. Ця збірка отримала назву "Лінза" і ми сподіваємось, що її цілісність, настрій і сенси допоможуть слухачам ближче познайомитись з нами та нашою творчістю, власне, наче під лінзою. Наш дебютний альбом налічує в собі сім абсолютно нових треків, один з яких став спільною роботою з виконавцем ХАСом, на який нам уже традиційно відзняв відеороботу талановитий режисер Віталій Слодиницький. Ця пісня носить назву "Думками" та проводить паралель між нашим теперішнім та життям з більш юних років", — розповів учасник тріо Botashe Тася в ефірі шоу "Селекція" Радіо Промінь.

Нагадаємо, у листопаді тріо Botashe видало сингл "Там де".

Також читайте інтервʼю Botashe: Внутрішнє задоволення є драйвером, щоб не зупинятися створювати музику.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.