Повернення до музики через особисту терапію: Small Depo видали альбом "Терпіння"

Повернення до музики через особисту терапію: Small Depo видали альбом "Терпіння"

Після чотирирічної перерви гурт Small Depo повернувся з новим україномовним альбомом "Терпіння". "Альбом "Терпіння" — це подорож через власні страхи та випробування, спосіб музичної терапії для мене особисто", — зазначив фронтмен гурту Максим Іщенко. Фінальна композиція альбому, "Страх", включає уривок з вірша Лесі Українки "Contra spem spero", підсилюючи тему особистої боротьби та надії.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Small Depo

"У нас вийшов новий альбом під назвою "Терпіння". Це наш перший україномовний альбом та перша велика робота за останні чотири роки, з якою ми, на щастя, нарешті повертаємося у гру. Це концептуальна робота, на цьому альбомі ви можете послухати історію про подорож та почути відповіді на запитання, які собі ставить ліричний герой. "Терпіння" — це тривожна втеча від нової реальності і обставин до прийняття ситуації і своїх страхів. Моя насправді особиста терапія, яку я записав на папері і потім вже поклав на музику. Разом з альбомом ми випустили лірик-відео на фінальну композицію під назвою "Страх". Вона має в основі уривок із вірша Лесі Українки "Contra spem spero". Будемо раді, якщо ви прослухаєте нашу нову роботу і знайдете в ній знайомі для вас теми. Діліться своїми враженнями, пишіть коменти в наших соцмережах, нам дуже приємно спостерігати зворотний зв'язок, поширюйте та бережіть себе", — розповів фронтмен гурту Small Depo Максим Іщенко в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.