Десять історій, одна душа: Blockbaby представив дебютний альбом "Рефлексія"

Десять історій, одна душа: Blockbaby представив дебютний альбом "Рефлексія"

Blockbaby презентував дебютний альбом "Рефлексія", який складається з десяти треків. Реліз став кульмінацією його внутрішніх роздумів, емоцій та особистого досвіду, кожна пісня в якому розкриває індивідуальні переживання артиста. Альбом "Рефлексія" пронизаний іспанськими мотивами, що додають кожній композиції пристрасть та унікальність, які є характерними для стилю Blockbaby.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Blockbaby

"Я хочу трішки розповісти вам про свій дебютний альбом "Рефлексія". Альбом містить 10 треків: "Палітра", "Мені так", "Троянди", "Абсолют", "Казала", "What's up", "Beretta", "Шторм", "... Став дорослим" та "Падав сніг", які ви могли чути раніше. Усі треки відображають мої внутрішні роздуми, почуття та переживання. Кожна пісня – це пережитий мною досвід, цей альбом відображає мене, бо кожен трек передає мої власні емоції та почуття. Пісні в альбомі дуже різні за стилем та тематикою, що дозволяє кожному знайти щось близьке для себе і підібрати трек під свій настрій. Альбом об'єднаний не тільки за тематикою, а й музичним стилем, альбом насичений іспанськими мотивами, тому що я відчуваю, що така музика відображає мій характер, трохи пристрасті, трохи агресивності, трохи різкості. Але в цьому є свій шарм. Цей альбом – особливий момент у моєму творчому розвитку, тому буду вдячний за підтримку слухачів. Щодо планів на майбутнє, то зараз готуємо декілька цікавих фітів з українськими виконавцями, в яких ми органічно поєднуємо стилі нашої творчості і дуже сподіваюсь, що слухачі оцінять наші старання", — розповів Blockbaby в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.