Postfactum видав альбом "Інсомнія": музична мозаїка від акустичних шумів до трип-хопу

Postfactum видав альбом "Інсомнія": музична мозаїка від акустичних шумів до трип-хопу

Гурт Postfactum випустив альбом "Інсомнія", який об'єднує музичні жанри та емоції в одну цілісну історію. Включаючи треки про соціальні відносини, любов і тривожність, цей альбом пропонує глибокий погляд на сучасне суспільство через призму музики.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Postfactum 

"Альбом "Інсомнія" — це 42 хвилини музичного матеріалу з дисонуючих синтезаторів, гітар, акустичних шумів та ритмів. Концептуально цей альбом не притримується якоїсь однієї теми: тут можна знайти лекції про всесвіт та сузір'я, написані та виконані Світланою Павелко під псевдонімом Геліон, інструментальну композицію "Шум", зібрану із, власне, різних шумів та семплів дешевої акустичної гітари. Пісні про безсоння, тривожність та самореалізацію, роздуми про соціальні відносини в суспільстві та любов. Ми намагалися не спекулювати на темі війни, так чи інакше уникнути її в альбомі не вдалося, бо вона є частиною контексту створення і сприйняття цього альбому. Стилістично це, мабуть, найрізноманітніша наша робота, бо тут є і референси до класичного трип-хопу, бедрум-попу, експерименти зі скрипкою, віолончеллю та семплами. Писали та міксували ми цей реліз у кращих традиціях бедрум продюсерів, тобто повністю вдома. Близько п'яти пісень не ввійшли в альбом та трохи пізніше вони теж будуть випущені, але вже у якості окремої збірки і з іншими демками, як ми робили раніше. Зараз ми концентруємось над тим, щоб оживити цей альбом та підготувати його для власної концертної презентації", — розповів учасник гурту Postfactum Ілля Масько в ефірі Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.