Атмосфера міської романтики: Tolo4nyi видав сингл "Дощ"

Атмосфера міської романтики: Tolo4nyi видав сингл "Дощ"

Tolo4nyi представив новий сингл "Дощ", який занурює слухачів в атмосферу київського дощу та міської романтики. 

"Пісня розповідає історію про маленьку дівчинку, яка намагається залишитися дитиною у світі дорослих", — розповів Tolo4nyi в ефірі Радіо Промінь. 

Це перший сингл, де головну роль грає акустична гітара, що надає йому особливої ​​душевності. Трек увійде до нового альбому "Сила притяжіння", реліз якого має відбутися у липні.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Tolo4nyi

""Дощ" — це останній четвертий сингл перед релізом майбутнього альбому "Сила притяжіння", який вийде зовсім скоро, за декілька місяців. Пісня розповідає історію про маленьку дівчинку, яка намагається уникнути проблем та залишитися дитиною у світі дорослих, але реальність зовсім інша. У пісні використаний запис шуму київського дощу, тож можна повноцінно насолодитися атмосферою міської романтики під небесними краплями. "Дощ" — це перший повноцінний сингл, де головну роль грає акустична гітара, і мені дуже приємно повертатися до цієї музичної складової, адже на самому початку свого шляху я починав саме з акустики і для мене це, як повертатися до свого головного джерела сили, яке так багато мені дало на початку. Ще трішки інформації про альбом: він буде називатися "Сила притяжіння", реліз альбому ми плануємо на липень місяць, буде ще шість нових пісень, тож почуємося на Радіо Промінь, скоро прем'єра", — розповів Tolo4nyi в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У травні Tolo4nyi представив новий сингл "Love Song".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.