Треба натиснути на паузу: Golubenko у проєкті "Мультипотяг" створив трек "Розчиняюсь"

Треба натиснути на паузу: Golubenko у проєкті "Мультипотяг" створив трек "Розчиняюсь"

Golubenko випустив новий трек "Розчиняюсь", який було створено під час музичного реаліті-шоу "Мультипотяг". Пісню написано в потязі, що стало цікавим досвідом для артиста.

"Це дуже цікавий досвід, в ході якого народилася ще одна лірична пісня про важку долю взаємостосунків двох людей, які дуже сильно кохають одне одного," — розповів Golubenko в ефірі Радіо Промінь.

Пісня "Розчиняюсь" розповідає про непрості стосунки, що потребують паузи.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Golubenko

"Пісня "Розчиняюсь" — це колаборація з проєктом "Мультитрек", в концепції якої мені потрібно було написати пісню в потязі — і я це зробив. Це дуже цікавий досвід, в ході якого народилася ще одна лірична пісня про важку долю взаємостосунків двох людей, які дуже сильно кохають одне одного. Проте інколи настає час, коли доля дає усі можливі знаки про те, що потрібно зробити паузу. І там є рядки, які говорять "небо каже нам обом такі небажані слова" — це саме про ті болючі сенси, які не хочеться розуміти, але вони зрозумілі саме тим, хто хоча б раз кохав по-справжньому. Я думаю, що цей трек 100% сподобається, в ньому є дуже відчутною кульмінація, тому усім бажаю приємного прослуховування", — розповів Golubenko в ефірі Радіо Промінь. 

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У червні Golubenko та YAKTAK випустили нову пісню "Про тебе мені".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.