Всяка музяка: Гурт "Квіткіс" видав збірку кращих пісень "Хіть"

Всяка музяка: Гурт "Квіткіс" видав збірку кращих пісень "Хіть"

Поп-панк гурт "Квіткіс" випустив новий альбом "Хіть", який включає хіти, створені за останні чотири роки. До збірки увійшли пісні з перших альбомів до найновішого "Ритмоплин", а також сингли і нові версії деяких треків.

"Цією збіркою ми підводимо риску під тим, що ми робили і чого досягли за цей короткий проміжок нашої творчої діяльності. Для меломанів це гарна новина, бо це означає, що ми вже скоро будемо випускати нові пісні, над якими плідно працюємо", — розповів вокаліст гурту Дмитро Войналович в ефірі Радіо Промінь.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"У світ вийшов наш новий альбом, який є збіркою хітів, що були написані і записані нами за останні чотири роки, починаючи від першої платівки "Квіткіс" до найсвіжішого на сьогодні альбому "Ритмоплин". Також тут є сингли і нові версії деяких наших треків. Чому саме зараз ми вдалися до такого релізу? По-перше, альбом вийшов у День Конституції. Тому це такий собі подарунок усім шанувальникам українського поп-панку. По-друге, цією збіркою ми ніби підводимо риску під тим, що ми робили і чого досягли за цей короткий проміжок нашої творчої діяльності. Для меломанів це гарна новина, бо це означає, що ми вже скоро будемо випускати нові пісні, над якими плідно працюємо. А третє — це те, що не так давно ми відсвяткували свій день народження, тому компіляція "Хіть" — це подарунок, зокрема, і нам самим. До речі, багато з пісень, які увійшли до цього альбому, ви зможете послухати наживо, бо 2 серпня ми їх гратимемо на головній сцені культового фестивалю Faine Misto, який відбудеться у Львові. Тому купуйте квитки на Faine Misto, ми там обов'язково побачимось і почуємось,  — розповів вокаліст гурту "Квіткіс" Дмитро Войналович в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У серпні гурт "Квіткіс" видав студійний альбом "Ритмоплин".

Також читайте інтервʼю "Квіткіс": "Ми панки, бо робимо те, що нам хочеться".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.