Найважчий трек з майбутнього альбому: хейтспіч презентував новинку "Наш дім горить"

Найважчий трек з майбутнього альбому: хейтспіч презентував новинку "Наш дім горить"

Гурт хейтспіч презентував новинку "Наш дім горить", що увійде до майбутнього альбому. Новий сингл позначений важким звучанням та непростим сприйняттям, проте гурт запевняє, що це найважчий трек з майбутнього альбому. В ефірі Радіо Промінь хейтспіч Дмитро Однороженко зазначив, що при створенні треку музиканти надихалися сучасними німецькими саундпродюсерами.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба хейтспіч

"У нас неочікувано навіть для нас стався реліз, такий максимально незапланований трек з назвою "Наш дім горить". Насправді він мав бути просто пересічним треком на альбомі, але обставини склалися таким чином, що ми його вирішили дропнути трошки раніше й окремо. Дуже важкий по звучанню та сприйняттю, скажімо так, але насправді це найважче, що планується в майбутньому альбомі, тому не варто лякатися — все не так важко і тяжко, як могло б здатися. По звучанню дуже багато натхнення і референсів брали з сучасних німецьких саундпродюсерів — там дуже потужна є така ціла школа нового електрофікованого, я б назвав це, панку. Були ідеї та думки працювати навіть з тамтешніми саундпродюсерами, але поки що до цього не дійшло, поки що тільки надихаємося", — розповів хейтспіч Дмитро Однороженко в ефірі Радіо Промінь.

Нагадаємо, у квітні Крихітка і хейтспіч спільно видали сингл "Під весняним дощем".

Також читайте інтервʼю Дмитро Однороженко: Хейтспіч — це певний ресурс, який можна використовувати для добрих справ

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.