Він бʼє по тарілках: vioria представила трек "Барабанщик!"

Він бʼє по тарілках: vioria представила трек "Барабанщик!"

vioria представила трек "Барабанщик!", що увійде до її наступного альбому.

У новій пісні розповідається про знайомство двох молодих людей — барабанщика та дівчини, яка закохується в нього під час концерту молодіжного гурту.

Співачка також анонсувала свій дебютний повноформатний альбом, який вийде цього літа. Крім того, влітку вона виступить на великих фестивалях, таких як Atlas у Києві та Faine Misto у Львові, де презентуватиме пісні зі свого майбутнього альбому.

"Ці фестивалі благодійні, всі гроші підуть на армію для наших військових," — додала vioria, запрошуючи всіх на свої концерти.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба vioria

"У мене вийшов новий трек "Барабанщик!". В цій історії розповідається про знайомство двох молодих людей — відповідно барабанщика та дівчини, яка приходить на концерт нового молодіжного гурту хлопців і звертає свою увагу саме на барабанщика, відповідно закохується в нього і далі розкривається історія їх взаємостосунків: там все дуже мило, дуже по-підлітковому. І всю цю неймовірно милу історію ми ще закріпили гарним візуалом — там неймовірно прикольний сценарій, я думаю, що вам сподобається. Можливо навіть ця пісня написана на реальних подіях, можливо навіть про мене чи ще про когось — не знаю. Ще хотіла б анонсувати вам свій майбутній дебютний альбом. Дебютний, тому що перший повноформатний — він вийде вже цим літом, тому обов'язково чекайте. А також я виступатиму цього літа на великих фестивалях, таких як Atlas у Києві та Faine Misto у Львові, і на цих фестивалях я вже також буду співати деякі пісні зі свого майбутнього альбому, тому обов'язково чекаю вас на цих виступах, приходьте, буде круто. Також ці фестивалі благодійні, всі гроші підуть на армію для наших військових", — розповіла vioria в ефірі шоу Селекція на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у червні шоу українських премʼєр "Селекція" виповнилося 9 років.

У травні Vioria видала сингл Dakimakura.

Також читайте інтервʼю vioria: Я хочу співати про те, що мені подобається, і не зважати на думку інших.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.