Шлях у новий невідомий світ: Small Depo та INGRET представили спільний трек "Вічність"

Шлях у новий невідомий світ: Small Depo та INGRET представили спільний трек "Вічність"

Гурт Small Depo спільно зі співачкою INGRET випустив нову пісню "Вічність", супроводжуючи її відеокліпом, знятим на берлінському кладовищі ще у 2022 році.

"На нас дуже сильно повпливав візит до музею нідерландського художника-постімпресіоніста Вінсента ван Гога і я думаю, що ви побачите схожі мазки у відеороботі", — розповів фронтмен гурту Small Depo Максим Іщенко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

"Вічність" — це пісня про двох ліричних героїв, які на кінці свого шляху відправляються в новий невідомий світ. Вона висвітлює теми любові, смерті та прийняття власної смертності, що надає їй глибокого філософського змісту.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Small Depo

"Раді вам представити нашу спільну пісню з INGRET, яка називається "Вічність". Разом із піснею ми випускаємо кліп, який був знятий ще в 2022 році на берлінському кладовищі. На нас дуже сильно повпливав візит до музею нідерландського художника-постімпресіоніста Вінсента ван Гога і я думаю, що ви побачите схожі мазки у відеороботі. "Вічність" — це пісня про двох ліричних героїв, які знаходять себе на кінці шляху і відправляються в новий невідомий світ. А якщо коротко і просто, то "Вічність" — це пісня про любов і смерть та прийняття своєї смертності", — розповів фронтмен гурту Small Depo Максим Іщенко в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні INGRET випустила сингл "Неймовірно тонка".

У квітні Small Depo видали альбом "Терпіння".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.