Happy End: Victoria NIRO видала сингл "Без тебе"

Happy End: Victoria NIRO видала сингл "Без тебе"

Victoria NIRO випустила новий трек "Без тебе", який розповідає про стосунки, що завершилися, але залишили по собі теплі спогади. Пісня, написана Сашею Горовим, розкриває історію через жіночу перспективу, даруючи слухачам відчуття співпереживання та ностальгії.

Атмосферне аранжування створив Павло Яворський, а кліп на пісню зняла режисерка Роксолана Микульська. В ефірі Радіо Промінь співачка також анонсувала веселу танцювальну пісню, яку планує випустити восени.

 

0:00 0:00
10
1x

Фото: Сергій Галушка, Радіо Промінь

"Дуже рада презентувати свою нову пісню під назвою "Без тебе". Як і обіцяла, романтична пісня, життєва історія, але не моя. Цю пісню написав Саша Горовий, мій дуже талановитий друг, про якого я розповідала не раз. І це є його життєва історія, але обернена на дівчачу версію. В ній розповідається про такий етап в житті, коли в пари дороги вже розійшлися, але в пам'яті залишилися ті світлі моменти, спогади, які дають гарні і приємні відчуття у душі і тримають людину в тонусі. Але єдиний мінус – це те, що стосунки завершилися і пара вже не зможе бути разом. Але тим не менш, це є лірична, але легка пісня, яка дасть зрозуміти людям, які зараз переживають такі моменти, що вони не одні і що про це вже хтось не тільки книжку написав, а вже хтось написав і заспівав пісню, під яку можна і посумувати, і поностальгувати. До речі, автором тексту також є Олег Шершень, який допоміг мені найточніше обернути текст під мене. От він знає, як текст поєднати зі мною, тому що дуже часто буває таке, що навіть супертекст може просто не підходити виконавцю. А атмосферне аранжування зробив Паша Яворський, і саме він завжди одягає мої пісні в таку гарну музику. Режисером і оператором кліпу є Роксолана Микульська, моя подруга, яка знає, як гарно передати романтичну пісню і, до речі, по романтичних роботах я завжди працюю з Роксоланою. І також я дуже сильно хочу подякувати Віктору Ритмовару за організацію всього, що відбувається — велике сприяння і підтримку моєї творчості. І, до речі, також хочу сказати, що наступна пісня буде дуже смішна, весела і танцювальна. Якраз ми над нею працюємо, щоб випустити на осінь", — розповіла Victoria NIRO в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Нагадаємо, у липні Victoria NIRO представила пісню "Непокірна голова".

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.