Не канонізувати героїв: Міша Правильний та Volodymyr Dantes спільно видали трек "Честер"

Не канонізувати героїв: Міша Правильний та Volodymyr  Dantes спільно видали трек "Честер"

Міша Правильний презентував новий сингл "Честер", створений у співпраці з Володимиром Дантесом. Пісня увійде до майбутнього альбому "Всі імена вигадані", реліз якого очікується у жовтні. Кожен трек альбому присвячений певному імені, зокрема, "Честер" є омажем на трек "In The End" гурту Linkin Park.

"Честер" розповідає про депресивні стани та важкі думки, з якими сьогодні стикається багато українців. Міша Правильний зазначив, що головний посил треку — це нагадування про те, що навіть у найтемніші моменти життя варте того, щоб його проживати далі.

Фото: Пресслужба Міші Правильного

"Трек "Честер" — це один з треків мого нового альбому "Всі імена вигадані", який вийде в жовтні. Кожен трек буде присвячений тому чи іншому імені, десь це прямі алегорії на когось, десь це загальний якийсь образ. Здебільшого, це сторітелінги, які розповідають історії хороших або не дуже людей. А з приводу "Честера" - це, ну, або триб'ют, або омаж, як хочете, на Linkin Park, на їх трек Іn The End — ви можете легко це почути по мелодії піанінки, яка там взята і по останньому рядку приспіву, який повторює останній рядок приспіву гурту Linkin Park. Дуже вдячний Володимиру Дантесу за те, що він долучився вже коли пісня була написана до приспіву, бо співак з мене такий собі, репер теж, але все рівно реп я хоч якось вмію читати — співати зовсім ні. Все вийшло органічно, класно, ми вже виконували цю пісню на сольному концерті Дантеса і було начебто все ок. Ця пісня про депресивний стан, про ті думки, які, впевнений, хоч раз, хоч якось бували в кожної людини, в кожного українця сьогодні, а особливо в тих, хто знаходиться в Україні. Хочеться сказати, що Честер — легенда, безумовно, але не варто забувати, що він був звичайною людиною, якій просто не було до кого піти і не було людини, яка б його зрозуміла — мені, принаймні, так здається. І нам треба не канонізувати героїв, а розуміти, що всі ми люди і всі ми живемо на одній планеті, знаходимось поруч, і у всіх, абсолютно, незалежно від соціального статусу, віку, статі, тощо виникають проблеми, на які варто звертати увагу і треба емпатично мати співчуття і підтримувати одне одного. Головний же сенс пісні для мене, ну, мабуть, те, що якщо навіть тобі здається, що все закінчено – воно не закінчено і треба жити життя,  бо воно прекрасне", — розповів Міша Правильний в ефірі Радіо Промінь.

Також читайте інтервʼю Міша Правильний: "Реп – це про особистість".

Щоб не пропускати найкращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.