Brykulets заспівав про важливість кохання в часи невизначеності і стресу

Brykulets заспівав про важливість кохання в часи невизначеності і стресу

Brykulets видав сингл "Любима". Пісня адресована самотнім людям, які переживають війну наодинці. У ній розповідається про важливість кохання та підтримки в часи невизначеності і стресу.

0:00 0:00
10
1x

Фото: Пресслужба Brykulets

"Нещодавно в мене вийшла пісня під назвою "Любима". Демка була написана ще рік тому в часи масових обстрілів та блекаутів. Я відчував, що багато людей переживають усе це наодинці, їх немає кому заспокоїти, пожаліти, сказати важливі слова підтримки. І саме в цьому треку я спробував стати людиною, яка додасть трішки світла і спокою у життя втомлених війною, самотніх людей. Любов завжди сильніша за зло. Згодом на вас також чекають декілька яскравих синглів та несподіваних колаборацій, які вам точно сподобаються. А поки ви будете слухати вже випущені пісні та чекати на нові, я пропоную вам завітати 30 березня на мій акустичний концерт у Львові та 14 квітня у Києві до Малої Опери. Буду радий побачитись. До нових зустрічей!", — розповів Brykulets в ефірі шоу "Селекція" на Радіо Промінь.

Щоб не пропускати кращі українські прем'єри, підписуйтеся на подкаст шоу українських премʼєр "Селекція" та щоп'ятниці отримуйте на свій смартфон новий епізод програми.